Hvilken servantkran passer best for ditt bad?

Funksjonalitet og kvalitet er viktig. I tillegg skal servantkranen være pen å se på. 

I løpet av de siste tiårene har det skjedd en revolusjon når det gjelder utvalg av servantkraner. I likhet med annet baderomstilbehør har servantkraner blitt et helt nytt produkt med mange forskjellige egenskaper. De skal dekke ulike behov. Det snakkes mye om hygiene og sikkerhet. I tillegg stilles det nå miljø- og energikrav som både produsenter og forbrukere ønsker å oppfylle. En kran er ikke lenger bare noe du vrir på for å få vann!

Forskjellige typer servantkraner kan være: 

– berøringsfrie

– ha skåldesperre

– termostatstyrt

– innebygget

– vann- og energisparende

Rørkjøp har servantkraner fra anerkjente kvalitetsprodusenter som Hansgrohe, Gustavsberg, Oras og Grohe. Har du spørsmål om de forskjellige merkene, kontakt oss. Vår kundeservice er tilgjengelig på telefon, chat og e-post. 

Tenk grønt

Med en moderne kran på badet kan du spare vann- og energikostnader. I dag er det lett å velge miljøvennlig – for eksempel versjoner som har innebygget funksjon for vannsparing. Et alternativ er elektroniske og berøringsfrie kraner. Ikke bare er de lekre å se på og praktiske i bruk. De er også snille mot både miljøet og lommeboka. Det er nemlig påvist at vannforbruket ofte halveres i hjem som har en berøringsfri servantkran på badet.


Oras Alessi One er en bestselgene lekker og berøringsfri servantkran. Den finner du her. 


Axor Starck Organic er en nyhet i 2017 med et unikt lavt vannforbruk og design! Den finner du her.

Tenk brukervennlighet

Du kan velge mellom servantkraner i mange forskjellige utførelser og varianter. En god huskeregel er å ta hensyn til hvem som skal bruke den. Har du barn i familien, er det praktisk med temperaturbegrensning og en såkalt skåldesperre. Da trenger du aldri å bekymre deg for at de minste brenner seg. Har noen i hjemmet problemer med gripeevnen, gjør du lurt i å velge en berøringsfri servantkran. Oras Optima servantkran er enda en bestselger fra Oras-familien som er både barnevennlig, hygienisk og energibesparende! Den finner du her. 

Tenk design og stil

Det finnes mye flott å velge mellom hvis du er glad i design. Foretrekker du romantisk nostalgi eller kanskje moderne minimalisme?

Rørkjøp har alt fra klassiske, enkle servantkraner til de trendy og berøringsfrie modellene. Bruk litt tid på å tenke over hva slags utførelse som passer best på våtrommet ditt. Mange kraner er laget i krom, men det finnes også lekre varianter i en kombinasjon av glass og messing. Er du opptatt av detaljer og ønsker noe utenom det vanlige, gå for en lakkert overflate. Da unngår du synlige fingeravtrykk og tidkrevende rengjøring. Før du velger servantkran, ikke glem å tenke på hele baderommet. Ta et valg som står i stil med resten av innredningen.

 

Axor Starck V er en nyhet i 2017, og ikke lignende noen andre servantkranen i sortimentet! Opplev vannets naturlige kraft hjemme. Kranen finner du her.  Vil du lese mer om Axor Starck V? Da finner du mer detaljer om nyheten i denne artikkelen. 


De bestselgende og populære kranene fra Tapwell gir badet ditt et ekstra lite touch! Finnes i flere farger! Kranen finner du her. 

Hvilken servantkran er DU?

– Er du miljøbevisst, velger du en kran som kan resirkuleres.

– Synes du at det enkle er det beste, går du for tidløs design og justerbare innstillinger.

– Er du innovativ, foretrekker du en energismart variant med vannsparingsteknologi. Slik bestemmer du selv vannmengde og temperatur.

– Er du en kreativ sjel, setter du ditt personlige preg på badet med en servantkran i spreke farger.

Se et utvalg av våre servantkraner her!Spørsmål eller ønsker mer informasjon?
 Ta kontakt med kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 produkter! 

Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: kundeservice@rorkjop.no